Ajfon stiže u Srbiju!

Izvor: 24sata, 30.Sep.2014, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajfon stiže u Srbiju!

Kompanija Vip Mobile sinoć je prezentovala dva nova telefona kompanije Eplajfon 6 i ajfon 6 Plus. Oni već uveliko rade testiranja na mreži, a da bi se ovi uređaji našli u njihovoj ponudi čeka se odobrenje RATEL-a.

Zahvaljujući činjenici da su članica grupe Telekom Austrija dobili su pristup ovim uređajima koji su se odlično pokazali na preliminarnim testovima na mreži.

Iz Vipa >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << ističu da su spremni, čekaju odobrenje i ponudiće ajfon korisnicima u Srbiji. O ceni i tačnom datumu nisu želeli da nagađaju.

Predsednik upravnog odbora RATEL-a, Jovan Radunović kaže da ukoliko je sva potrebna dokumentacija tu, oni mogu da izdaju odobrenje za jedan dan.

Onda lansiranje ajfona u Srbiji možemo očekivati veoma brzo.

Ova dva uređaja lansirana su pre nekoliko nedelja.

Pročitajte još:

Ajfon 6 u Srbiji 300 € skuplji nego u ostatku sveta
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Ajfon stiže u Srbiju

Izvor: KupiMobilni.com, 30.Sep.2014

Kompanija Vip Mobile sinoć je prezentovala dva nova telefona kompanije Epl – ajfon 6 i ajfon 6 Plus. Oni već uveliko rade testiranja na mreži, a da bi se ovi uređaji našli u njihovoj ponudi čeka se odobrenje RATEL-a.

Nastavak na KupiMobilni.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.