Aco Pejović strog otac: Neka shvati gde je pogrešila

Izvor: Story, 17.Okt.2014, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aco Pejović strog otac: Neka shvati gde je pogrešila

Ćerki Ace Pejovića oduzeli vozačku dozvolu, a pevač je u emisiji Snaga oktana priznao da nije hteo da regauje i pomogne joj

Aco Pejović, foto: Story arhiva

Aco Pejovic, u emisiji Snaga oktana, na televiziji Hepi, istakao je da je dobar otac, a kao dokaz je izneo činjenicu da je policija njegovoj ćerki oduzela vozačku dozvolu na dva meseca, a on joj nije pomagao niti tražio vezu da se to ne dogodi.

Kako se Aco Pejović proveosa porodicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u Parizu pogledajte OVDE.

- Verujem da je to bio najbolji način da ona shvati da je pogrešila. Za svoje greške mora da odgovara. Inače, verujem da sam od starije ćerke napravio dobrog čoveka, pa mi ne smeta kad odbija da ide sa nama na putovanja. Sa mlađom će još morati da se radi. Svaki Slobodan trenutak koristim da provedem sa porodicom - rekao je Aco Pejović, gostujući na Hepi televiziji.

Pejović  je dodao da svoje pesme bira sam, vodeći se emocijom koja ga ponese.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.