Aco Pejović: Supruga i ja se nadamo četvrtom detetu

Izvor: Story, 20.Okt.2014, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aco Pejović: Supruga i ja se nadamo četvrtom detetu

Nakon više nego uspešnog koncerta koji je u subotu održao u Novom Sadu, pevač aco Pejović osvrnuo se na svoj privatan život.

Aco Pejović, foto: Story arhiva

Kao što već znamo, Pejović je osoba privržena porodici i najveću sreću doživljava upravo onda kada se nalazi u društvo supruge i njihove troje dece, koji su mu tokom koncerta pružali najveću podršku.

Životnu priču Ace Lukasa, možete pročitati OVDE.

- Ćerke ne žele da >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se pojavljuju u javnosti, kažu mi da je dovoljno što sam ja javna ličnost. To je verovatno i razlog što neće krenuti mojim stopama. Ne zato što je ovaj posao loš, naprotiv, muzika je moj život, ali je veoma težak i uvek se divim koleginicama kako izdržavaju. Naročito kada imaju porodicu, pa posle nastupa u kafani treba da se vrate kući i izvedu decu na pravi put - kaže pevač.

Aco ne krije da želi i četvrto dete.

Da li je Aco Pejović strog otac, pogledajte OVDE.

- Planiramo proširenje porodice, akobogda. Imali smo problem nedavno, supruga je imala spontani. Čim se sve sredi, nadam se da ćemo uspeti - kaže pevač.

On uspeva, kako kaže, da sa decom bude blizak i da sa njima razgovara otvoreno o svemu. Priznaje ipak da je supruga glavna u njihovoj kući.

Kako se Aco Pejović bori sa obožavateljkama, pogledajte OVDE.

- Ona je stub moje kuće, moj domaćin - kaže kroz osmeh Pejović.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.