AJRONS I KATRALOVA U KOSITIMIRANOJ DRAMI

Izvor: Kurir, 15.Feb.2011, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AJRONS I KATRALOVA U KOSITIMIRANOJ DRAMI

BERLIN - Oskarovac Džeremi Ajrons i zvezda serije i filmova "Seks i grad" Kim Katral igraće u filmu "The Treehouse", čija se radnja odvija u Nemačkoj uoči Drugog svetskog rata.

Podela uloga saopštena je za vreme filmskog festivala u Berlinu, na kojem je Ajronsov film "Margin Call" u petak prikazan u takmičarskoj konkurenciji. Berlinale traje do 20. februara.

Kostimirana drama "The Treehouse", koja će stići u bioskope u junu 2012, pratiće odnose propalog studenta, njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << otmene rođake i njenih roditelja.

Režiser ostvarenja je Lajoš Koltaj, s kojim je Ajron sarađivao na filmu "Kao Julija". Ajrons je 1991. nagrađen Oskarom za ulogu u filmu "Preokret sudbine", dok je Kim Katral 2003. dobila Zlatni globus za ulogu Samante u TV seriji "Seks i grad".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.