92 posto online korisnika koristi emoji

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Okt.2015, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

92 posto online korisnika koristi emoji

Marketing platforma Emogi objavila je 2015 Emoji Report, u kome je iznela detalje o širokoj upotrebi emoji, kao i vezi koju emoji imaju sa digitalnim oglašavanjem

U izveštaju se vidi da emoji koristi 92 posto online populacije, gde je pol veći faktor korišćenja emoji od starosti. Konkretnije, 78 posto žena su česti korisnici emoji, dok je 60 posto muškaraca čest korisnik emoji.

Takođe se poručuje da korisnici koriste emoji kako bi lakše izrazili ono što misle, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << kao i da bi drugim ljudima bilo lakše da ih razumeju. Emogi kombinuje oglase sa emoji kako bi se obezbedili podaci o emocionalnoj inteligenciji u realnom vremenu digitalnim oglašivačima. Prema istom izveštaju, emoji oglasi imaju stopu klika u proseku od 9,2 posto, dok je industrijski prosek 0,4 posto.

Izvor: www.benchmark.rs

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.