7 razloga zašto su stariji muškarci poželjniji materijal za vezu

Izvor: Story, 30.Jul.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

7 razloga zašto su stariji muškarci poželjniji materijal za vezu

Veliki broj žena u vezi traži stabilnost koja se povezuje sa starijim i iskusnijim muškarcima. Ipak, otkrijte i druge njihove kvalitete zbog kojih dame često biraju upravo njih.

Amal i Džordž Kluni, foto: Profimedia

1. Stariji muškarac je samopouzdan individualac koji je prerastao uspoređivanje s drugim muškarcima. On ne meri svoj uspeh i sreću u odnosu na druge ljude iz okoline. Iz istog razloga nije posesivan prema partnerki.

2. Neće vas hraniti >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << lažnim obećanjima ako mu nešto ne odgovara. On zna šta želi u životu, na svim poljima, i kako to da dobije.

3. Zna da organizuje slobodno vreme prema sopstvenim željama, jer ima već uhodane hobije i dobre prijatelje. Upravo zato na njega se možete osloniti da će isplanirati izlazak do poslednjeg detalja.

4. Stariji muškarci ne igraju igrice. Ako mu se sviđate, on neće oklevati da vam to i kaže, nazove vas kada je obećao i vidi se s vama kada ste se dogovorili.

5. On nije opsednut površnim standardima lepote. Neće mu smetati niste stigle da se izdepilirate, ili da odete na frizuru. Uz njega se možete opustiti.

6. Stariji muškarci ne paniče na spomen dece. Zahvaljujući nećacima i drugoj rodbini ugodno se osećaju u njihovom društvu, znaju s njima da razgovaraju i pobrinu se za eventualne probleme.

7. Godine za sobom nose iskustvo. Starijem muškarcu ne morate crtati mape u krevetu, on zna da pronađe sve vaše slabe tačke koje će vas dovesti do eksplozije užitaka.

Izvor: zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Dame otkrile: 7 razloga zašto se zaljubljuju u starije muškarce

Izvor: B92, 31.Jul.2015, 14:06

Veliki broj žena u vezi traži stabilnost koja se povezuje sa starijim i iskusnijim muškarcima...Ipak, otkrijte i druge njihove kvalitete zbog kojih dame često biraju upravo njih:..1. Stariji muškarac je samouveren individualac koji je prerastao upoređivanje sa drugim muškarcima. On ne meri svoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.