6 stvari koje rade samo Instagram zavisnici

Izvor: Story, 04.Sep.2015, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

6 stvari koje rade samo Instagram zavisnici

Mnogi pate od ove moderne bolesti, a ako si zaista postala zavisnica od Instagrama, prepoznaćeš se u sledećim redovima...

foto: Profimedia

1. Treba ti 100 godina da odabereš pravu sliku

Iako to nikada nećeš javno priznati, zadnjih sat vremena potrošila si na biranje savršene slike za svoj profil. Razlika je bila u nijansama pa je bilo teško odlučiti.

2. Treba ti 100 godina da odabereš filter

Nakon slike, dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << filter. X-Pro II uvek izgleda dobro, ali na ovoj slici odlično izgledaju i Slumber i Valencia. Hmmm, koji izabrati...

3. Hranu jedeš ohlađenu

Prvo treba lepo aranžirati ono što si pripremila, a zatim dodati još nekoliko kuhinjskih detalja uz tanjir, uhvatiti jelo iz najboljeg ugla, odabrati sliku pa filter, pa tek se onda može jesti.

Šta mora da se nađe na vašim fotografijama na Instagramu?

4. Pravo vreme za objavu

Nisi sigurna koliko ljudi gleda Instagram u vreme ručka. Zato je uvek najbolje slike objavljivati ili rano ujutro, da ih vide čim se probude ili uveče, pre spavanja, kada poslednji put pregledaju objave.

5. Uvek si u potrazi za Wi-Fi zonom

Ako nema Interneta, nema ni Instagrama. To posebno važi na putovanjima, sa kojih odmah moraš objaviti slike.

6. Misliš da sve mora biti na Instagramu

Ako nije na Instagramu, nije se ni dogodilo. Nemamo ništa protiv zanimljivih objava na svakodnevnoj bazi, ali stručnjaci tvrde sledeće: sve više od 2 slike na dan je previše.

Izvor: index.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.