5 stvari koje niste znali Dženifer Lopez

Izvor: Story, 01.Dec.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 stvari koje niste znali Dženifer Lopez

Ako ste mislili da sve znate o J.Lo, proverite svoje znanje uz pomoć sledećih činjenica o pop zvezdi..

Foto: Profimedia

1. Pre uloge Fly Girl u seriji In Living Color, Dženifer je bila jedna od glavnih plesačica u plesnoj grupi koja je na nastupima pratila kultni boys bend iz 90-ih, New Kids on the Block. Kada ju je u jednom intervju Džej Leno pitao koji momenat pamti kao onaj koji je odredio njenu karijeru J.Lo je spomenula nastupa na dodeli AMA nagrada, daleke >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << 1991. godine. Tokom devedesetih, Lopez je takođe bila jedna od glavnih plesača Dženet Džekson pojavivši se i u video spotu za pesmu That’s the Way Love Goes’.  

2. Zelena haljina od šifona s potpisom Versacea koju je Lopez nosila na dodeli Grammy nagrada pre 15 godina ( 2000.) spada u jedne od najpoznatijih haljina u istoriji mode. Ova haljina drži još uvek rekord u broju pretraživanja na Google. Ovom pretragom, koja je mahom podrazumevala search J.Lo wearing the dress, lansiran je, odnosno pokrenut Google Image Search koji do tada nije bio u funkciji...

3. Na samom početku muzičke karijere, Lopez je lansirala svoj prvi parfem - Glow by JLo. Prvi parfem s potpisom latino dive je zaradio više od $40 miliona dolara, i to samo u prvoj godini prodaje. Takođe je postao jedan od 10 najprodavanijih ženskih parfema u 2002. godini. Od tada, J.Lo je lansirala još 17 parfema i za sada njena parfemska linija joj donosi više od 2 milijarde zarade što je čini jednom od retkih dama čija je parfemska avantura uspela.

4. Lopez je tokom gostovanja u emisiji The Tonight Show with Jimmy Fallon, prošlog januara otkrila da je njena majka, veliki kockar, jednom osvojila jackpot dok je igrala na slot mašinama u Atlantic Cityju, vredan preko 2.4 miliona dolara.

Dženifer Lopez: Nakon razvoda sam dotakla dno

5. Dženifer Lopez i Kim Kardasijan  možda naizgled nemaju dosta sličnosti ali kad malo bolje uporedite dve dame, pojave se neke sličnosti. Nalik Kim, 46-godišnji pevačica je takođe protivnik alkohola. Obe devojke smatraju da ih je upravo to sačuvao od rapidnog starenja kože. 

Izvor: elle.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.