5 saveta za seks na brzaka

Izvor: Story, 29.Mar.2015, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 saveta za seks na brzaka

Nedostatak vremena ne mora da znači i lišavanje seksualnih aktivnosti, zato smo za vas izdvojili pet saveta kako da uživate u kratkom seksu koji će podjednako zadovoljiti vaše potrebe

Foto: Profimedia

1. Počnite s ljubljenjem

Ljubljenje ubrzava proces uzbuđivanja jer budi vaš nervni sastav, ali i endokrini sastav koji će vas baciti u hormonsko ludilo i izazvati požudu.

2. Ne gubite vreme na skidanje do kraja

Potpuna >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << golotinja ne treba da vam bude prioritet u ovakvim situacijama. Kome još smeta brushalter ili potkošulja?

Pročitajte ga: 4 znaka da on želi samo seks

3. Menjajte lokacije

Seks na brzaka u krevetu dosadiće vam nakon nekog vremena. Tada akciju možete preseliti u druge prostorije svog doma, poput kupatila ili kuhinje. Budite kreativni jer će menjanje lokacije povećati vaše uzbuđenje.

4. Uključite maštu

Kada želite brzo da se uzbudite pomoći vam može mašta. Odigrajte u svojoj glavi neku fantaziju koja će dodatno razbuktati vašu seksualnu želju. Iako ležite na krevetu, zamislite da ste na tropskoj plaži. Na taj način potpuno ćete se izolovati od svih smetnji i uživati u seksu.

5. Ubacite prljavi vokabular

Poigrajte se rečima za ultimativni užitak. Ubacite malo prljavih reči u svoje seksi igrice i raspalite maštu partneru. Recite mu koliko ga želite i što biste mu sve radili, a onda se prepustite strastima.

Izvor: zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.