5 činjenica o muškarcima koje vam se neće svideti

Izvor: Story, 28.Mar.2015, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 činjenica o muškarcima koje vam se neće svideti

Stereotipi o muškarcima poput onih da su neverni, nepouzdani i da se boje veza nisu nikakva novost. Ali, da li su zaista istiniti?

foto: Profimedia

Istraživanje sprovedeno na uzorku od više od 500 muškaraca otkrilo je da neki zaista jesu. Naime, izdvojeni su najčešći odgovori slobodnih muškaraca između 30 i 45 godina starosti na najčešća pitanja o vezi.

Opsednutost seksom

Muškarci koji nemaju stalnu vezu u proseku mnogo ređe >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << vode ljubav od onih u vezi. Upravo zbog ovog podatka brojni muškarci često razmišljaju o seksu i spremni su na avanture na jednu noć, koje ne ukljućuju vezivanje za partnerku.

Lako se uzbude

Muškarci su priznali da, kada nisu u ozbiljnoj vezi, primećuju i najsitnije detalje na ženi zbog kojih se lako uzbude. Ovakve reakcije vezuju se za prvu stavku, odnosno za hormone koji zbog nedostatka redovnog seksa u ovom periodu divljaju.

Oklevaju oko ulaska u novu vezu

Većina ostavljenih i razočaranih muškaraca s novom potencijalnom partnerkom će postupati vrlo oprezno. Naime, muškarci su priznali da ih ulazak u novu ljubavnu avanturu pomalo plaši, te kako vrlo teško grade poverenje zbog čega mogu ispasti hladni.

Mogu biti vrlo bezosećajni

Većina slobodnih muškaraca koji su započeli novi flert, a koji nije ispao kako su očekivali, priznalo je kako će radije ugasiti telefon i jednostavno nestati, nego prekinuti vezu s devojkom licem u lice.

Planiranje porodice i braka im nije napeto

Pojam biološki sat kod muškaraca nema ozbiljno značenje, a planiranje porodice i braka nije im ni na kraj pameti. Kada upoznaju devojku prvo žele da ispitaju sve o njenom karakteru, a nakon toga o svojim novim osećanjima. Međutim, dugoročni planovi ipak im nisu na prvom mestu.

Izvor: Zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.