10 najskupljih vereničkih prstenova svetskih zvezda

Izvor: Story, 20.Maj.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 najskupljih vereničkih prstenova svetskih zvezda

Pogledajte neke od bezobrazno skupih komada nakita kojima su poznate dame rekle DA!

Loren Švarc nakit foto:Instagram

Anđelina Džoli ne samo da je ulovila jednog od najpoželjnijih frajera na svetu, Breda Pita, već  i njen verenički prsten oduzima dah! Ogromni dijamant od 16 karata vredan negde oko pola miliona dolara, obeležio je početak velike ljubavne priče Breda i Anđe.

Anđelina Džoli i Bred Pit, Profimedia >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

Mladi glumački par Mila Kunis i Ešton Kučer, svoju veridbu krunisali su prelepim dijamantskim prstenom vrednim četvrtinu miliona dolara. Eštonu je ovo da podsetimo, drugi brak, nakon razvoda od glumice Demi Mur.

Mila Kunis, Instagram

Glumica Ketrin Zita Džons od verenika Majkla Daglasa dobila  je neverovatan verenički prsten. Dijamant od 10 karata, vredan oko milion dolara predstavlja pravo bogatstvo u malom koje glumica nosi na svojoj ruci.

Ketrin Zita Džouns, Profimedia

Dženifer Aniston,  bivša verenica Breda Pita, pronašla je novu ljubav ali i verenika. Svom dečku Džastinu Terou rekla je sudbonosno da i dobila enormno veliki dijamant vredan oko miliona dolara.

Dženifer Aniston, Profimedia

Glumica i pevačica Dženifer Lopez nakon verenika Bena Afleka, odlučila je da kaže DA Marku Entoniju, sa kojim ima blizance. Verenički prsten vredan oko 4 miliona dolara značio je početak ljubavne priče, koja nažalost nije dugo trajala. Svetlucavi prsten svakako je oduševio javnost .

Dženifer Lopez, Profimedia

Najpoznatija starleta Kim Kardašijan, nakon peha sa prvim brakom od samo 72 dana, pristala je da se uda za repera Kanje Vesta. Poznata dizajnerka nakita Loren Švarc specijalno je izradila prsten po Kanjeovoj želji, a priča se da je njegova vrednost oko 8 miliona dolara.

 

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.