Skup podrške generalu Ratku Mladiću u Banjaluci

Izvor: Vostok.rs, 06.Jul.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skup podrške generalu Ratku Mladiću u Banjaluci

"Obaveštavamo javnost da će se skup podrške jednom od najvećih srpskih junaka 20. veka, generalu Ratku Mladiću, održati 11. jula na Trgu Krajine u Banjaluci, sa početkom u 18.00 časova.

Toga dana obeležavamo oslobođenje Srebrenice u kojoj su horde Nasera Orića od 1992. do 1995. godine počinile stravične zločine nad srpskim narodom.

U susret presudi generalu Ratku Mladiću smatramo da je upravo ovaj datum prava prilika da se pošalje poruka podrške srpskom generalu. U Haškom tribinulu ne sudi se samo Ratku Mladiću, već čitavom srpskom narodu.

Srebrenica je politički projekat koji godinama unazad služi kao instrument za stalni pritisak na Banja Luku, sa ciljem da se Srbima nametne kolektivna krivica, a Republika Srpska proglasi za genocidnu tvorevinu. Srebrenica je postala oružje za održavanje srbofobične atmosfere u zapadnim društvima i instrument demonizacije srpskog naroda.

Pozivamo sve one koji poštuju veliku žrtvu svih onih koji su stvarali i branili Republiku Srpsku da se zajedno okupimo na Trgu Krajine i pružimo podršku generalu Ratku Mladiću.

Srpski sabor Zavetnici – Republika Srpska", kaže se u obaveštenju Zavetnika.

Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.