Profesor Andrić: Ratko Mladić će umreti u Hagu

Izvor: BKTV News, 22.Mar.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesor Andrić: Ratko Mladić će umreti u Hagu

Profesor dr Vukašin Andrić upozorio je danas da će general Ratko Mladić umreti u Hagu jer mu Tribunal ne dozvoljava lečenje u Moskvi.

Profesor Andrić navodi da je Mladićevo stanje alarmantno i da zahteva stalnu bolničku negu, ali je pesimista kada se radi o tome da li će ga pustiti izvan zidina Ševeningena.

 "General je u teškom stanju, a u Ševeningenu imaju samo jednog priučenog lekara >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << opšte prakse i medicinsku sestru! Specijaliste zovu samo po potrebi, ali to nije dovoljno ", naglašava prof. dr Vukašin Andrić. On ističe da svaki haški optuženik ima pravo da traži lekara specijalistu iz celog sveta, ali da im uprkos tome ne dozvoljavaju da se leče u drugim zemljama.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.