Zašto “Lidl” ne počinje da radi od marta ove godine, kao što smo mislili?

Izvor: Telegraf.rs, 21.Feb.2017, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto “Lidl” ne počinje da radi od marta ove godine, kao što smo mislili?

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kaže za Telegraf.rs da će lanac nemačkih supermarketa "Lidl" u Srbiji početi sa radom sledeće godine kako je, inače, i bilo planirano.

On za naš portal objašnjava da je politika "Lidla" takva da se istovremeno otvore svi planirani objekti u zemlji, koju su izabrali da posluju.

- "Lidl" kod nas gradi 15 objekata plus distributivni centar >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u Staroj Pazovi koji će biti završen u aprilu ove godine. Politika njihove kuće je takva da svi objekti počnu u isto vreme sa radom - kaže Ljajić za Telegraf.rs.

Foto: Telegrafrstv

Prema njegovim rečima, nijednog trenutka nije bilo govora da se njihovi objekti otvore u martu ove godine.

(Lj. R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.