Ugašen i mandat direktora Radija Jugoslavije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2016, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ugašen" i mandat direktora Radija Jugoslavije

Vlada Srbije donela je rešenje o prestanku dužnosti direktora Radio Jugoslavije, šest meseci nakon što je taj državni mediji ugašen, objavljeno je u poslednjem broju "Službenog glasnika".

Rešenje o prestanku dužnosti vršioca dužnosti direktora Savezne javne ustanove Radio Jugoslavija Vlada Srbije donela je 6. februara, a rešenje je potpisao potpredsednik Vlade Rasim Ljajić.

"Konstatuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se da je Miloradu Vujoviću prestala dužnost vršioca dužnosti direktora Savezne javne ustanove Radio Jugoslavija 31. jula 2015. godine, zbog prestanka rada Savezne javne ustanove Radio Jugoslavija", piše u odluci.

Vlada je donela rešenje i o prestanku dužnosti predsednika Saveta Savezne javne ustanove Radio Jugoslavija Miloša Paramentića i članova Saveta Bojane Karavidić, Milorada Dende i Leona Deleona.

Radio Jugoslavija prestao je da radi 31. jula prošle godine u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji predviđa povlačenje države iz medija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.