Turizam: Veliko interesovanje za vaučere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2017, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turizam: Veliko interesovanje za vaučere

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da interesovanje za vaučere u prvih nekoliko dana u 2017. godini duplo veće nego u istom periodu prošle godine, te da se u ovoj godini očekuje rekordan broj turista u Srbiji, oko tri miliona.

"Očekujem do kraja nedelje da se izda 450 vaučera. Špic sezone očekujemo kada počne drugi deo zimskog raspusta za decu", rekao je Ljajić na RTS.

On očekuje da će i ove godine biti podeljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svi vaučeri i podseća da su u prošloj godini mesec dana pre istekla roka podeljeni svi vaučeri.

U prošloj godini 634 ugostitelja prijavili su se za vaučere, a ministar očekuje da će ove godine biti više.

"Očekujemo ove godine više ugostitelja da se prijavi. Za mnoge od njih će ovo biti spas. Vaučeri su produžili sezonu", pojašnjava Ljajić.

Sezona je, podseća ministar, ove godine počela bolje te je na planinama u ovom trenutku 22 odsto više skijaša nego prošle godine.

"Popunjenost kapaciteta je bolja, 67 odsto su domaći gosti, 33 odsto stranci, uglavnom zemlje iz okruženja, ali i ruski turisti", kaže Ljajić.

On očekuje da će ova godina biti rekordna po broju turista u Srbiji, preko tri miliona turista, 1, 6 domaći i 1,4 miliona stranih, a da će se osim vaučera raditi i na promovisanju svih destinacija, digitalnim kampanjama.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasim Ljajić: Očekujemo rekordan broj turista u Srbiji, špic očekujmo kada počne drugi deo zimskog raspusta

Izvor: Blic, 14.Jan.2017

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da interesovanje za vaučere u prvih nekoliko dana u 2017. godini duplo veće nego u istom periodu prošle godine, te da se u ovoj godini očekuje rekordan broj turista u Srbiji - oko tri miliona...- Očekujem do kraja nedelje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.