Šeik Muhamed bin Zajed stigao u Beograd na Vučićevu inauguraciju

Izvor: Beta, 21.Jun.2017, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeik Muhamed bin Zajed stigao u Beograd na Vučićevu inauguraciju

Prestolonaslednik Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhamed bin Zajed el Nahjana stigao je danas u Beograd, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.Dočeku su prisustvovali i ministri u Vladi Rasim Ljajić i Zoran Djordjević, kao i ambasador UAE Džuma Rašid el Daheri, prenela je Radio televizija Srbije.Šeik će prisustvovati inauguraciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u petak u Palati "Srbija".Inauguraciji će prisustvovati i brojni gosti iz regiona i sveta.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Visoke zvanice na Vučićevoj inauguraciji čuvaće SAJ, KOBRE I ŽANDARMERIJA

Izvor: Blic, 22.Jun.2017, 07:02

Desetoro šefova stranih država i vlada i lidere regiona, koji će u petak prisustvovati svečanoj unauguraciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića, obezbeđivaće, ponaosob, pripadnici najelitnijih jedinica MUP-a i Vojske, saznaje "Blic"...- Na obezbeđenju inauguracije predsednika Vučića angažovani...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.