Izvor: Blic, 28.Sep.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTEVIMA VALTERA Tura koju će Srbija, RS i Federacija BiH ponuditi Kinezima

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim LJajić danas je na sastanku sa ministrom trgovine i turizma Republike Srpske i ministrom turizma Federacije BiH Editom Đapo dogovorio promociju zajedničke turističke rute "Putevima Valtera".

Predviđeno je da ta ruta bude predstavljena na sajmu turizma u Šangaju u novembru, saopšteno je iz Ministarstva.

Na sastanku je bilo riječi o >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kreiranju zajedničkog turističkog proizvoda i zajedničkog nastupa na sajmovima turizma na trećim tržištima.

Ministri su razgovarali o izgradnji biciklističke trase od Beograda preko Sarajeva do Dubrovnika, a sve strane su postigle potpunu saglasnost oko realizacije projekata s ciljem valorizacije turističkih potencijala u slivu reke Drine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.