Određen datum prvog leta na liniji Beograd-Peking!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2017, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određen datum prvog leta na liniji Beograd-Peking!

Kompanija HNA Grupa je nedavno potpisala pismo o namerama sa Vladom Srbije o uspostavljanju dugoočekivanih interkontinentalnih letova između dva glavna grada.

- Ono što je za sada dogovor, to je da 15. septembra kreće avio linija Peking-Prag-Beograd. Avion će saobraćati dva puta nedeljno. Bila je ideja da to bude ponedeljkom i petkom, a videćemo da li će ti dani i ostati.

- Takođe je u planu da od naredne godine kreće i direktna avio linija Peking-Beograd", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić otvarajući međunarodnu konferenciju "Održivi razvoj turizma u Dunavskom regionu: Nove perspektive - koji se danas održava u Beogradu u okviru Međunarodnog dana Dunava.

Ranije je bilo najava da će u prvih nekoliko meseci na toj maršruti letetti erbas A330-300, koji ima ima 260 mesta u ekonomskoj i 32 mesta u biznis klasi.

Kompanija HNA Grupa je nedavno potpisala pismo o namerama sa Vladom Srbije o uspostavljanju dugoočekivanih interkontinentalnih letova između dva glavna grada.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

AVION ĆE SAOBRAĆATI DVA PUTA NEDELJNO: Određen datum prvog leta na liniji Beograd - Peking!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2017

Ranije je bilo najava da će u prvih nekoliko meseci na toj maršruti letetti erbas A330-300, koji ima ima 260 mesta u ekonomskoj i 32 mesta u biznis klasi..Kompanija HNA Grupa je nedavno potpisala pismo o namerama sa Vladom Srbije o uspostavljanju dugoočekivanih interkontinentalnih letova između...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.