Ljajić: Zaustavimo talas tenzija, štetu trpimo svi

Izvor: B92, 29.Sep.2016, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Zaustavimo talas tenzija, štetu trpimo svi

Beograd -- Stabilnost u regionu bila je poljuljana i pre referenduma u RS, a referendum je sada dodatno uticao na povećanje napetosti, kaže ministar Rasim Ljajić.

On je, gostujući u Kažiprstu B92, rekao da je to primetno posebno u odnosu Srbije i BiH.

"Srbija se postavila u svemu tome dosta konstruktivno, ali moramo da učinimo sve da zaustavimo konstantan talas tenzija u regionu, jer od toga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << štetu trpimo svi“, rekao je Ljajić.

Kako ističe, ta šteta se najviše ogleda u ekonomiji.

"Naš interes je da imamo stabilnost u BiH, da popravimo odnose sa Hrvatskom...“, kaže on.

Ljajić dodaje da trenutna situacija i te kako utiče i na Sandžak i da se diže nacionalizam i kod jedne i kod druge zajednice.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ljajić: Da učinimo sve da zaustavimo talas tenzija u regionu

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2016

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je danas da je stabilnost u regionu bila poljuljana i pre referenduma u Republici Srpskoj, a da je on sada dodatno uticao na povećanje napetosti..On je, gostujući u Kažiprstu B92, rekao da je to primetno posebno u odnosu Srbije i BiH..."Srbija...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.