Ljajić: Ne idemo ispod cene

Izvor: Studio B, 31.Jul.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Ne idemo ispod cene

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kaže da postoji interesovanje investicionih fondova i telekomunikacionih kompanija za kupovinu Telekoma, ali da je sigurno da Telekom neće biti prodat ispod cene.

Upitan koja je to prihvatljiva cena, Ljajić je u intervjuu za današnju Politiku rekao da se čitav posao radi u dogovoru sa privatizacionim savetnikom i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << će Vlada Srbije o svemu doneti konačnu odluku.

"Sigurno je da se neće ići ispod neke linije koju vlada postavi", rekao je Ljajić i dodao da sada sve zavisi od toga kakva će biti ponuda i da vlada veruje da može da dobije dobru cenu i da se privatizacija Telekoma završi uspešno.

Upitan o izjavama Sulejmana Ugljanina o položaju Bošnjaka, Ljajić je ocenio da je Ugljanin potpuno rpomašio temu.

On na toj temi pokušava da reinkarnira devedesete jer misli da se na toj matrici može opet dobijati podrška birača. A to je sad nemoguće, smatra Ljajić.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.