Ljajić: Naredne dve sedmice analiziraćemo ponude za Telekom

Izvor: Blic, 03.Avg.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Naredne dve sedmice analiziraćemo ponude za Telekom

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da će u narednih 14 dana Radna grupa Vlade Srbije analizirati sve prispele ponude za privatizaciju Telekoma i predloži kvalifikovane ponuđače.

"Danas počinje analiza prispelih neobavezujućih ponuda da se vidi koje su ponude kvalifikovane", rekao je Ljajić novinarima u Guči.

Naime, proces će se odvijati tako što će Radna grupa vlade Komisiji, koju čine ministri, nakon 17. avgusta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predložiti kvalifikovane ponude koje će, ako se prihvate, omogućiti ulazak tih ponuđača u Telekom kako bi se skeniralo poslovanje te kompanije.

Nakon toga, kako je objasnio, potencijalni kupci koji i dalje budu zainteresovani za preuzimanje Telekoma dostavljaju konkretnu ponudu.

"Ukoliko ponuda bude zadovoljavajuća ulazimo u proces privatizacije Telekoma, a ukoliko ih ne bude bilo, postupak će biti obustavljen, odnosno biće prekinuta privatizacija", istakao je Ljajić.

Ljajić je istakao da je započet proces privatizacije Telekoma, da su svi formalni preduslovi ispunjeni i da ima više neobavezujućih ponuđača, investicionih fondova i telekomunikacionih kompanija.

On je podsetio da je danas završen rok za prikupljanje neobavezujućih ponuda za privatizaciju Telekoma.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić,   Telekom Srbija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.