SW1 specijalna edicija Land Rover Range Rover Evoque modela

Izvor: Moto.rs, 18.Sep.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SW1 specijalna edicija Land Rover Range Rover Evoque modela

Na sajmu automobila u Parizu debituje novo Range Rover Evoque model koji je inspirisan iskonskom Union zastavom. Ovaj model karakteriše zastava u dva različita stila.

Takođe, ovaj model je prvi koji poseduje monohromatski i u punim bojama integrisani laserski head-up ekran. Nova verzija Evoque modela će se u prodaji pojaviti sredinom oktobra i slavi nabolje što Britanija ima da ponudi sa novim opcijama personalizacije i tehnologija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Range Rover Evoque. SW1 je tek prva u nizu specijalnih edicija koje su inspirisane Britanijom od strane nagrađivanog dizajnerskog tima Jaguar Land Rovera.

foto © Land Rover
Pogledaj vesti o: Jaguar

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.