Potpuno električni Range Rover razmatran kao rival Tesla modelu X

Izvor: Moto.rs, 30.Okt.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuno električni Range Rover razmatran kao rival Tesla modelu X

Novi izveštaji ukazuju da bi Land Rover mogao da radi na potpuno električnom Range Rover modelu koji bi se nadmetao sa nastupajućim Tesla model X modelom. Uprkos tome što Model X još nije komercijalno dostupan, izgleda da konkurenti već rade na modelima koji bi se mogli nadmetati sa ovim potpuno električnim SUV modelom kada se on pojavi naredne jeseni.

Model u pitanju će verovatno imati neto spušteniju liniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << krova i biće više crossover obezbeđujući više uglađeni dizajn, karakteristike koje su već naveden od strane šefa dizajna pri ovoj kompaniji Gerry McGoverna, koji je rekao da kompanija želi ekspanziju Range Rover opsega sa veoma luksuznim modelima. Potpuno električni Range Rover će biti primarno dizajniran za upotrebu na putevima, ali će moći i da se kreće van puteva zahvaljujući vazdušnom oslanjanju.

foto © Range Rover

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.