VELIKA SVAĐA Fonjini isprozivao Nadala usred finala! /VIDEO/

Izvor: Blic, 02.Avg.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA SVAĐA Fonjini isprozivao Nadala usred finala! /VIDEO/

Rafael Nadal odavno nije doživeo da mu neko u lice kaže da odugovlači sa servisima, a način na koji je to u finalu ATP turnira uradio Italijan Fabio Fonjini dugo će pamtiti, iako je na kraju Španac osvojio 47. titulu na šljaci, pobedom od 7:5, 7:5.

U jednom trenutku, kada je Fonjini, inače 32. na najnovijoj rang listi najboljih tenisera sveta, napraivo brejk za vođstvo od 5:4, Italijan je prišao Nadalu i "isprozivao" ga.

"Opet si odugovlačio sa servisima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Opet. Stalno to radiš!", povišenim tonom govorio je Fabio Fonjini, a kada mu je Nadal uzvratio, dodao je:

"Ne ze******j, stalno to radiš! Stalno!".

Nadal mu je pokazao prstom u stilu "na terenu ćemo videti ko je ko" i - tada je usledio preokret.

Qué quieres? No me rompas los huevos! | #Fognini a Nadal durante la finale di Amburgo pic.twitter.com/Q80hVrUql8

Italijanov brejk je neutralisan u sledećem gemu, u kome je Fonjini na svoje servise imao i dve set-lopte, a to je bio početak njegovog kraja jer je posle 5:5 Rafael Nadal dobio i naredna dva gema.

Španac je do titule došao i pored toga što je u prvom setu izgubio dva svoja servis-gema, a u drugom tri - jer je u svakoj od deonica napravio po brejk više od suparnika.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svađa: Fonjini isprozivao Nadala usred finala!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Avg.2015

Rafael Nadal odavno nije doživeo da mu neko u lice kaže da odugovlači sa servisima, a način na koji je to u finalu ATP turnira uradio Italijan Fabio Fonjini dugo će pamtiti, iako je na kraju Španac osvojio 47. titulu na šljaci, pobedom od 7:5, 7:5...U jednom trenutku, kada je Fonjini, inače...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.