Toni Nadal protiv žene selektora

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2014, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Nadal protiv žene selektora

Toni Nadal, trener i stric tenisera Rafaela Nadala, kritkovao je izbor Gale Leon Garsije na mjesto selektora Dejvis kup reprezentacije Španije.

"Muški tenis nije isti kao ženski, prije svega, u taktičkom smislu", rekao je Toni Nadal i dodao da bi selektor trebalo da bude neko poput Huana Karlosa Ferera.

Bivša teniserka Gala Leon Garsija zamijenila je u nedjelju Karlosa Moju na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mjestu selektora i postala prva žena selektor Dejvis kup reprezentacije Španije. Ona je ubrzo dobila podršku Britanca Endija Mareja, čiji je trener Ameli Morezmo. Moja je podnio ostavku nakon eliminacije Španije iz Svjetske grupe, a bio je razočaran što se neki igrači nisu odazvali reprezentaciji.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.