Tim eliminisao Nadala sa turnira u Rimu

Izvor: Beta, 19.Maj.2017, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim eliminisao Nadala sa turnira u Rimu

Austrijski teniser Dominik Tim plasirao se u polufinale masters turnira u Rimu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedio Španca Rafaela Nadala u dva seta, 6:4 i 6:3.Tim je do drugog trijumfa u šestom medjusobnom duelu s Nadalom došao posle sat i 51 minuta igre.Austrijski teniser će se u polufinalu masters turnira u Rimu sastati s boljim iz duela izmedju Novaka Djokovića i Argentinca Huana Martina del Potra.Nagradni fond turnira u Rimu je 4.273.775 dolara.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tim eliminisao Nadala sa turnira u Rimu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Maj.2017

Austrijski teniser Dominik Tim plasirao se u polufinale masters turnira u Rimu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedio Španca Rafaela Nadala u dva seta, 6:4 i 6:3...Tim je do drugog trijumfa u šestom međusobnom duelu s Nadalom došao posle sat i 51 minuta igre...Austrijski teniser će se u polufinalu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.