Šta je rekao Rafa posle prvog poraza na šljaci u 2017?

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je rekao Rafa posle prvog poraza na šljaci u 2017?

Pao je i "kralj šljake" Rafael Nadal. Sjajni Austrijanac Dominik Tim očitao je lekciju španskom asu u četvrtfinalu Mastersa u Rimu. Osvajač tri turnira na šljaci ove sezone mirno je analizirao meč, odavši priznanje novoj nadi svetskog tenisa.

- Protivnik je odigrao veoma dobro. Čestitam mu, jer je bio bolji od mene. Odigrao je dobro u svim aspektima. Svaka mu čast. Slao je duboke lopte, bio je veoma agresivan. Ovde je teren nešto manji, pa je i igračima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji igraju kao on malo lakše. Nije mnogo promašivao - rekao je Rafa posle meča.

On kaže da nije taktizirao pred Rolan Garos i da Rim ne gleda kao prirema za drugi Grend slem sezone.

- To što se događa pre Rolana Garosa za mene nikada nije priprema za taj turnir. Tačno je da ako dobro radite da imate veće šanse na Rolan Garosu. Ali, nikada ne gledam na Monte Karlo, Barselonu ili Rim kao na pripremu. Svaki turnir mi je važan - istakao je Nadal, koji je prvi favorit na Rolan Garosu, koji počinje za 10-ak dana.

Nadal ima 9 kruna na pariskoj šljaci.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.