Srbija mogla da ima miks, ali je Ana napustila Rio

Izvor: B92, 12.Avg.2016, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija mogla da ima miks, ali je Ana napustila Rio

Rafael Nadal i Garbinje Mugurusa, a pre njih i Monika Nikulesku i Florin Mergea, odustali su od takmičenja u miksu na teniskom olimpijskom turniru u Riju.

Srpski miks Nenad Zimonjić i Ana Ivanović bio je prvi na listi izmena u slučaju da neko otkaže, ali je Ana nažalost već napustila Rio (Zimonjić je gledao košarkaški meč Srbija - Francuska i nije na listi za Sinsinati), pa je umesto naše nastupila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << britanska kombinacija Endi Mari i Heder Votson.

Oni su sa 2-0 u setovima savladali španski miks Davida Ferera i Karlu Suares Navaro, a žreb ima samo 16 parova, pa ih sada samo jedna pobeda deli od borbi za medalju. Igraće se četvrtim nosiocima Sanijom Mirzom i Rohanom Bopanom.

Preostala tri četvrtfinalna para jesu V.Vilijams/Ram – Vinči/Fonjini, Begu/Tekau – Hradecka/Štepanek i Metek-Sends/Sok – Pereira/Melo.

Srpski tenis tako definitivno ostaje bez predstavnika u tenisu u kojem smo samo u muškom dublu (Đoković/Zimonjić) prošli prvo kolo.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbija mogla da ima miks, ali je Ana napustila Rio

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2016

Srbija je ispustila šansu da ipak ima miks na teniskom olimpijskom turniru u Riju...Naime, Rafael Nadal i Garbinje Mugurusa, a pre njih i Monika Nikulesku i Florin Mergea, odustali su od takmičenja u miksu, a srpski miks Nenad Zimonjić i Ana Ivanović bio je prvi na listi izmena u slučaju da neko...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.