Španac polako ulazi u ritam: Nadal došao do četvrtfinala Pekinga

Izvor: Blic, 02.Okt.2014, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španac polako ulazi u ritam: Nadal došao do četvrtfinala Pekinga

Rafael Nadal krči put ka vrhu turnira u Pekingu pošto se pobedom nad nemačkim teniserom Peterom Gojovčikom 6:3, 6:4 plasirao u četvrtfinale tog takmičenja.

Nije bilo lako Nadalu protiv 122. igrača na svetu, a to govori 105 minuta provedenih na terenu, iako je susret završen u dva seta. Imao je Nemac svojih prilika, ali je samo Rafa pravio brejkove, po jedan u oba seta, što je bilo dovoljno za pobedu.

Nadalu će na putu za polufinale stajati Martin Kližan koji se povredom i predajom Ernestsa Gulbisa našao među osam najboljih na kineskom turniru.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nadal pobedio, ne rizikuje mnogo

Izvor: B92, 02.Okt.2014

Drugi teniser sveta Rafael Nadal pobedio je Petera Gojovčika sa 6:3, 6:4 i plasirao se u četvrtfinale turnira iz Serije 500 u Pekingu...Meč je trajao sat i 45 minuta, a sledeći protivnik Nadalu biće Martin Kližan, kojeg je dobio u oba dosadašnja međusobna okršaja – na Rolan Garosu prošle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.