Šarapova uz Rafu: Ne poštuju neverovatnog šampiona, a može opet do trona

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova uz Rafu: Ne poštuju neverovatnog šampiona, a može opet do trona

Branilac titule na Rolan Garosu u ženskoj konkurenciji, Marija Šarapova, vrlo je ozbiljna u nameri da obnovi poljuljano poverenje u mogućnosti Rafaela Nadala na ovom turniru, kog je devet puta osvojio u poslednjih deset godina, a kog su mnogi "otpisali" posle serije nešto lošijih rezultata.

"Ljudi toliko mnogo očekuju od Rafe u ovo doba godine... I onda on izgubi nekoliko mečeva, pa se pojave silni znakovi pitanja (oko toga koliko može da ostvari). Mislim da je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << maltene jedno - nepoštovanje. On je neverovatan šampion i nema nijednog razloga da te svoje uspehe iznova ne ostvari ovde. Njegova volja i motivacija da nastavi sa titulama i da dokazuje sebi da to može je prilično neverovatna. Zato mi je cela ta situacija (sa Nadalovim "otpisivanjem) pomalo tužna, jer da sam ja na njegovom mestu, bila bih kompletan i zadovoljan igrač. A on i dalje "melje" i demantuje sve te glasine", ističe Maša.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nepoštovanje prema Nadalu nije u redu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2015

Predviđati neuspeh Rafaela Nadala na predstojećem Rolan Garosu, gde će pokušati da osvoji svoju 10. titulu je nepoštovanje prema španskom teniseru, izjavila je danas dvostruka pobednica tog turnira Marija Šarapova...Prvi put uoči početka Rolan Garosa Nadal nije uspeo da osvoji nijedan turnir...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.