Razočarani Nadal: Teško je da ovaj poraz analiziram sa pozitivne strane

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jul.2017, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razočarani Nadal: Teško je da ovaj poraz analiziram sa pozitivne strane

Foto: AP/Tanjug

Luksemburžanin Žil Miler priredio je najveće iznenađenje u dosadašnjem toku Vimbldona, pošto jeposle spektakularne borbe eliminisao Španca Rafaela Nadala 6:3, 6:4, 3:6, 4:6, 15:13.

Samo u petom setu odigrano je 28 gemova, a Nadal nije krio svoje razočaranje, ali je čestitao protivniku.

- Igrao je odlično. U prva dva seta ja nisam igrao dobro, pravio sam dosta grešaka i teško je bilo igrati protiv njega. Svaka mu čast. Igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je odlično pre svega u petom setu. Ipak, bio sam u igri i borio se do poslednjeg poena. Svakako da ovo nije bio moj najbolji meč, ali u isto vreme igrao sam protiv veoma nezgodnog igrača - istakao je Rafa.

Foto: AP/Tanjug

- Izgubio sam u osmini finala, a to svakako nije ono što sam očekivao. Istina je da sam igrao neke dobre mečeve na turniru, ali opet nisam hteo ovde da budem poražen. Tako da je teško ovaj poraz analizirati sa pozitivne strane - iskreno je rekao Nadal.

Novinari su ga pitali da li će se vraćati na Vimbldon zbog problema sa povredama.

- Nikada nisam rekao da ne želim da se vratim na ovaj turnir. Naravno da hoću, zato što želim da odigram još mečeva na Centralnom terenu - rekao je Španac.

Zbog meča koji je trajao skoro pet sati, duel Novaka Ðokovića i Francuza Adrijana Manarina odložen je za utorak od 13 sati.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.