Rafael Nadal: Zar moram da se ženim da bih igrao dobro?

Izvor: Svet, 06.Okt.2015, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafael Nadal: Zar moram da se ženim da bih igrao dobro?

Ne želi još da se oženi



Španski teniser i nekada prvi reket sveta Rafael Nadal u dugoj vezi je sa devojkom Ćiskom, ali još uvek nije odlučio da se oženi.
Na turniru u Pekingu tokom nekog intervjua jedna novinarka ga je pitala da li misli da bi igrao bolje ako se oženi, pošto je su to uradili Rodžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Federer, Novak Đoković i Endi Marej, i od tada im je krenulo nabolje.
“Ne mislim da moram da se oženim kako bih igrao dobar tenis. Svako je različit na svoj način. Igrao sam dobro i ranije, tako da to nije ključ. Videćemo da li sam u stanju da nastavim dobro ove godine“, rekao je Nadal.
Španac će ove nedelje nastupati na ATP turniru u Pekingu na kojem upravo Đoković brani titulu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Rafael Nadal: Zar moram da se ženim da bih igrao dobro?

Izvor: Scandal.rs, 06.Okt.2015

“Ne mislim da moram da se oženim kako bih igrao dobar tenis. Svako je različit na svoj način. Igrao sam dobro i ranije, tako da to nije ključ. Videćemo da li sam u stanju da nastavim dobro ove godine“, rekao je Nadal...Španac će ove nedelje nastupati na ATP turniru u Pekingu na kojem upravo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.