Rafa: Nije ovo moj kraj

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jul.2015, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafa: Nije ovo moj kraj

Nije bilo lako Rafaelu Nadalu u četvrtak uveče, jer je četvrti uzastopni put na Vimbldonu doživeo poraz od igača koji je izvan 100 najboljih na ATP listi.

Španac koji je 14 puta osvajao Grend slem trofeje, od čega dvaput na Vimbldonu, izgubio je kao 10. teniser sveta na najnovijoj rang listi od 102, Dastina Brauna.

- Ne znam da li ću uspeti da se vratim na put iz 2008. ili 2010. Moja motivacija je jednostavna, želim da se vratim na taj nivo. Ali, ostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mi da radim na tome - rekao je Nadal.

On je dodao da nema za čim previše da žali.

- Ako i ne uspem da se vratim na te staze uspeha, mogu da kažem da sam igrao pet finala na Vimbldonu i dvaput osvajao trofej. To i nije loše. Ovo svakako nije kraj. Trenutak jeste tužan, ali se moj život nastavlja. I moja karijera, takođe - poručio je španski as.

On je 2012. neočekivano izgubio od Lukasa Rosola, 2013. od Stiva Darsisa a 2014. od 20-godišnjeg Australijanca Nika Kirgiosa, pre nego što je ovog četvrtka već u drugom kolu poražen od Brauna.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.