Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Okt.2015, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal razmišlja da raskine saradnju sa stricom Tonijem?

Španski teniser Rafael Nadal mogao bi uskoro da raskine saradnju sa dugogodišnjim trenerom i stricom Tonijem Nadalom, prenosi AFP.

Kako se navodi, Nadal je veoma blizu da donese jednu od najvažnijih odluka u karijeri kako bi sprečio dalji pad na ATP listi.

"To bi trebalo da pitate Rafaela. Tačno je da će ove godine biti nešto lošije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << plasiran, ali ubeđen sa će se uskoro vratiti. Ako i sledeće sezone ne bude igrao dobro, mislim da bi onda bilo vreme da nešto menja u svojoj igri ili timu", rekao je Toni.

Nadal ne igra na prepoznatljivom nivou ove sezone, trenutno je osmi teniser sveta i ove godine nije osvojio nijednu gren slem titulu.

Nadalovog strica najviše je kritikovao Džon Mekinro, smatrajući da je on glavni krivac za slabe partije tenisera, koji je 14 puta osvojio gren slem.

Za razliku od njega Novak Ðoković veruje da nema potrebe za promenom.

"Ne vidim zašto bi se to desilo. I dalje je jedan od najboljih igrača u ovom sportu i to je sve postigao sa stricom, koji je čitavu karijeru uz njega", rekao je Ðoković.

Zanimljivo je da je Nadal u Peking došao sa dva trenera, pored strica Tonija, društvo mu pravi i Francisko Roig.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROMENA Nadal razmišlja da otpusti strica trenera, Nole ne vidi razlog

Izvor: Blic, 05.Okt.2015

Španski teniser Rafael Nadal mogao bi uskoro da raskine saradnju sa dugogodišnjim trenerom i stricom Tonijem Nadalom...Kako se navodi, Nadal je veoma blizu da donese jednu od najvažnijih odluka u karijeri kako bi sprečio dalji pad na ATP listi..."To bi trebalo da pitate Rafaela. Tačno je da će...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.