Nadal bez problema do trećeg kola

Izvor: RTS, 26.Maj.2016, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal bez problema do trećeg kola

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je pobedio Fakunda Bagnisa iz Argentine u tri seta – 6:3, 6:0, 6:3.

Peti teniser sveta i devetostruki šampion Rolan Garosa je do pobede nad Argentincem, trenutno 99. igračem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na ATP listi, stigao posle sat i 46 minuta igre.
Nadalu je ovo bila 200. pobeda na grend slem turnirima i tako je postao tek osmi teniser u istoriji kojem je to pošlo za rukom.
"Mislim da ove godine igram bolje nego prošle", rekao je Nadal posle meča.
Nadal je prošle godine izgubio u četvrtfinalu turnira u Parizu od Novaka Đokovića, koji je prekinuo seriju Španca od 39 pobeda na Rolan Garosu.
Nekada najbolji teniser sveta je ove godine u boljoj formi, osvojio je titule u Monte Karlu i Barseloni.
"Bio sam u mogućnosti da igram neke zaista dobre mečeve protiv najboljih na svetu. Veoma sam srećan što ponovo mogu da budem konkurentan", naveo je Nadal.
Kada je reč o današnjem meču, Bagnis je duel počeo brejkom, iznenadio je Nadala, ali je Španac vrlo brzo uzvratio istom merom. Prvo je oduzeo servis protivniku u četvrtom, a potom i u šestom gemu, što je bilo dovoljno za prednost od 1:0 u setovima.
U drugom setu je na terenu bio samo jedan teniser, pošto Nadal Bagnisu nije prepustio niti jedan gem.
Nadal je u trećem setu, uz dva brejka, poveo sa 5:1, Bagnis je potom vezao dva gema i smanjio rezultat, ali to je bilo sve što je uspeo da uradi.
Nadal će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz meča u kom se sastaju domaći teniser Nikola Mau i Španac Marsel Granoljers.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal u trećem kolu Rolan Garosa

Izvor: Beta Video, 26.Maj.2016

PARIZ- Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobedio Fakunda Bagnisa iz Argentine u tri seta - 6:3, 6:0, 6:3. Peti teniser sveta i devetostruki šampion Rolan Garosa je do pobede nad Argentincem, trenutno 99. igračem na ATP listi, stigao...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

NADAL KRITIKUJE: Kako je moguće da vas OI ne inspirišu?!

Izvor: HotSport.rs, 26.Maj.2016

Jedan od najboljih tenisera sveta iskritikovao je Dominika Tima, Felisijana Lopeza, bernarda Tomića i Džona Iznera.. . . Rafael Nadal istakao je da mu je nejasno kako igrači igraju ostala takmičenja, kad su im Olimpijske igre nevažne:. – Olimpijske igre su najveći događaj na svetu… Ako tamo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.