Nadal: Tražio sam izuzeće Bernardesa

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Tražio sam izuzeće Bernardesa

Španski teniser Rafael Nadal potvrdio je da je tražio da Karlos Bernardes više ne sudi njegove mečeve.

Pred početak Rolan Garosa pojavile su se glasine da Bernardesu više neće biti dozvoljeno da deli pravdu na Nadalovim mečevima, a potvrda je došla upravo od španskog tenisera.

Da, tražio sam od ATP da Bernardes više ne sudi na mojim mečevima. Nemam ništa protiv njega kao osobe, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne mislim da ne radi dobro svoj posao, ali je za naš odnos bolje da napravimo pauzu i neko vreme se ne viđamo na terenu“, rekao je Nadal.

Nadal je istakao da je uvek najbolje da kada teniser ima probleme sa istim sudijom da se napravi pauza.

U Rio de Žaneiru me jednostavno nije poštovao. Četiri puta mi je dosudio da sam prekoračio vreme, a u jednom trenutku sam shvatio da sam pogrešno obukao šorts. Pitao sam ga da li mogu da dobijem 20 sekundi da obučem šorts kako treba, rekao mi je da mogu i onda me je upozorio zbog vremena. Mislim da to ne pokazuje poštovanje i zbog toga sam od ATP tražio da ga ne delegira za moje mečeve neko vreme. Ne kažem da mi više nikada neće suditi, već nam je potrebna pauza u ovom trenutku. Sviđa mi se kao osoba, nemojte pogrešno da me shvatite, već je za sada bolje ovako“, naglasio je Nadal.

Trenutno sedmi teniser sveta je u ponedeljak prošao u drugo kolo Rolan Garosa, u kojem ga čeka susret sa sunarodnikom Nikolasom Almagrom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nadal: Pitate me da li je istina? Jeste!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2015

Španski teniser Rafael Nadal priznao je da je tražio od zvaničnika ATP da Karlos Bernardes ne sudi njegove mečeve...Iako se do početka Rolan Garosa sve svodilo na spekulacije i nagađanja, u kojima su oni naklonjeni Nadalu isticali da je to "atak na vrhunskog sportistu", dok su oni drugi potpuno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.