Nadal: Srećan sam što igram

Izvor: N1 televizija, 19.Jan.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Srećan sam što igram

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da je srećan što i dalje igra tenis posle svih problema koje je imao poslednjih godina.

Nadal je u drugom kolu Australijan Opena pobedio Kipranina Markosa Bagdatisa sa 6:3, 6:1, 6:3, a posle iskorišćene meč lopte nije mogao da krije oduševljenje trijumfom.

„Srećan sam što sam na turu. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Za mene je najvažnije da pobeđujem. Kada ne igrate neko vreme, morate da se vratite, a za to su vam potrebne pobede, zar ne? Znam da sam sjajno radio, znam da sam trenirao na visokom nivou. Svaki put kada imam šansu da izađem na teren, imam mogućnost da povećam svoje samopouzdanja. Sada imam novu šansu za to i to mi je najvažnije. Srećan sam zbog toga“, rekao je Nadal.

Nadalov naredni rival u Melburnu biće Nemac Aleksander Zverev, koji je u tri seta bio bolji od Frensisa Tijafoa u tri seta.

„On je odličan teniser, jedan od najboljih na svetu u ovom trenutku, bez sumnje. Definitivno je jedan od budućih osvajača Gren slema. Ima veliku šansu da u budućnosti bude broj jedan. Ako nastavi da napreduje u ustom ritmu, nemam sumnju u njegov potencijal. Znam da me čeka veoma težak meč, da moram da odigram najbolje što umem ako želim da imam šansu“, naglasio je Nadal.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.