Nadal: Sreća je u drugim stvarima

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2016, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Sreća je u drugim stvarima

Španski teniser Rafael Nadal prokomentarisao je reči prvog igrača sveta Novaka Đokovića, koji je nedavno istakao da posle pobede na "Rolan Garosu" više ne uživa maksimalno u tenisu.

Nekada najbolji igrač sveta je dugo bio na vrhu, osvoji je skoro sve što može da se osvoji, i odlično zna kakvu poruke je Đoković želeo da pošalje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
"Lično, za mene je život mnogo više od samog tenisa. U mom životu uvek je bilo mnogo važnih stvari, daleko od tenisa", rekao je Nadal.

"Naravno, igram ovu igru 20 godina i ona, takođe, ima važno mesto u mom životu. Ali, sreća je u drugim stvarima: moje zdravlje i ljudi koje volim, sposobnost da ostanem blizu njih...".

Španac je prošle nedelje saopštio da je završio sezonu i da neće učestvovati na turnirima u Parizu i Londonu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.