Lajović i Nadal se zajedno pripremaju za Njujork

Izvor: Sportal.rs, 08.Avg.2014, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović i Nadal se zajedno pripremaju za Njujork

Rafaelu Nadalu ni povreda ne može ništa. Španski teniser povredio je zglob, pa je morao da propusti masterse u Toronu i Sinsinatiju. Ali, ne pada mu na pamet da propusti neki trening. Sa posebnim steznikom na ruci, Španac radi punom parom i priprema se za poslednji grend slem u sezonu, Otvoreno prvenstvo Amerike.

S drugim teniserom sveta trenira i Dušan Lajović. S obzirom na to da sparinguje sa jednim od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << igrača sveta, nema sumnje da možemo od Lajovića očekivati dobar rezultat na predstojećem US Openu. Nadal i Lajović su jedan protiv drugog igrali u osmini finala Rolan Garosa, Srbin nije uspeo da iznenadi Španca, ali je zaradio priliku da trenira sa osvajačem 14 grend slem titula.

Fotografiju koja je nastala tokom predaha Nadala i Lajovića možete da pogledate OVDE.

(Foto: Beta/AP/Sang Tan)
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   US Open

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.