Radomir Antić blizu da uzme 10 miliona evra!

Izvor: Mondo, 26.Jan.2015, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radomir Antić blizu da uzme 10 miliona evra!

Naš bivši selektor potpisaće ugovor sa kineskim drugoligašem, koji je spreman da plati bogatstvo za ulazak u elitu.

Foto: MN Press

"Privukao ga je veliki novac, ali ne bi bilo lepo da ja govorim o sumi", kaže Dragomir Okuka u ugovoru koji čeka Radomira Antića.

Okuka je u razgovoru za "Informer" potvrdio da je naš bivši selektor blizu angažmana u Kini, koji bi mogao da mu donese ogroman novac, a list navodi da se radi o sumi i do deset >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << miliona evra.

"Čovek fudbala" vratiće se u Kinu gde će potpisati trogodišnji ugovor s jednim drugoligašem, prema kom će mu pripasti skoro deset miliona evra. Tri po sezoni, uz bonus ukoliko dovede ekipu do elitnog ranga takmičenja.

"Neću ništa da potvrdim, ništa nije gotovo, dogovor s klubom je da ne pričamo o tome sve dok ne bude na papiru", kaže Antić za "Informer".

U ovom trenutku, od kineskih drugoligaša, trenera nema Šenjan Džungce.

Antić je već radio u Kini, kao trener Šangdonga i zarađivao dva miliona evra po sezoni. U kini će ga sačekati Aleksandar Stanojević, trener Peking Enterprajza, koji takođe radi za sumu od dva miliona evra po sezoni, čak i nešto "jaču".

"Tek što sam se vratio iz Kine u Srbiju... Video sam da je Antić potpisao ugovor na tri godine, bar su tako javili tamošnji mediji. Nisam imao uvid u njegov ugovor, ali poznajem prilike u kineskom fudbalu i obično je uslov da već posle prve sezone stigne prva liga. Ukoliko to bude ispunjeno, onda sledi saradnja na još dve godine", dodao je Okuka.
Pogledaj vesti o: Radomir Antić

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Radomir Antić blizu 10 miliona evra!

Izvor: Press, 26.Jan.2015

Naš bivši selektor potpisaće ugovor sa kineskim drugoligašem, koji je spreman da plati bogatstvo. . "Neću ništa da potvrdim, ništa nije gotovo, dogovor s klubom je da ne pričamo o tome sve dok ne bude na papiru", kaže...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.