Zaplenjena veća količina falsifikovane sportske odeće

Izvor: Blic, 30.Nov.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjena veća količina falsifikovane sportske odeće

BEOGRAD - Pripadnici MUP-a Srbije i carine zaplenili su više od 1.700 komada sportske garderobe falsifikovanih robnih marki više proizvođača i pokrenuli prekršajni postupak protiv vozača kamiona u kojem su pronađeni ti artikli, saopšteno je danas.

Roba je pronađena 26. novembra na magistralnom putu Raška - Kraljevo, kada je zaustavljen kamion šabačkih registarskih oznaka koji je išao iz pravca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Raške.

U pitanju je vozilo kurirske službe iz Šapca, u kome su prevožene razne pošiljke, među kojima se nalazila i krivotovorena garderoba.

Pronađeno je najviše sportske muške garderobe falsifikovanih brendova Adidas, Najk, Tomi Hilfiger, Dizel, Konvers, Hugo Bos i Levis.

Protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak, a sva otkrivena garderoba je privremeno zadržana do okončanja prekršajnog postupka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.