Zaplena cigareta u Raški

Izvor: RTS, 20.Okt.2014, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena cigareta u Raški

Policija iz Raške pronašla je više od 12.500 paklica cigareta bez potrebne dokumentacije, za koje se pretpostavlja da su švercovane.

U saopštenju se navodi da su cigarete otkrivene u Raškoj kada su policajci zaustavili automobil beogradskih registracija.

U automobilu je pronađeno 12.520 paklica cigareta "marbl", bez neophodne dokumentacije.

O događaju je obavešten osnovni javni tužilac u Raški koji se izjasnio da se u tom slučaju radi o krivičnom delu nedozvoljena trgovina.

 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajac osumnjičen za šverc cigareta

Izvor: Studio B, 20.Okt.2014

Protiv saobraćajnog policajca iz Novog Pazara biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je švercovao cigarete...Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, aleksandrovačka policija sprečila je danas šverc 3.500 paklica cigareta "merbl" i 2.000 paklica cigareta "merlin slims"...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.