Pronađeno telo nestalog mladića iz Novog Pazara

Izvor: RTS, 29.Maj.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo nestalog mladića iz Novog Pazara

U reci Raški, oko 10 kilometara nizvodno od Novog Pazara, pronađeno je telo 21-godišnjeg Asada Redžepefendića koji je nestao u sredu 4. maja, potvrđeno RTS-u.
Telo koje je pronađeno kod mesta Pilorete, na putu Novi Pazar - Raška, identifikovali su roditelji nestalog Asada Redžepefendića, rečeno je RTS-u u MUP-u.
Kako kažu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << telo u vodi je oko 12.45 pronašla rodbina koja je tragala za mladićem.
"Uz pomoć vatrogasaca, mladića smo izvukli na obalu, a rođaci su ga identifikovali. Izvršen je uviđaj i telo je poslato na obdukciju nakon koje će biti poznat uzrok smrti", rekao je vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave Novog Pazara Jasmin Duštinac.
Tužilac, koji je bio na licu mesta, naložio je obdukciju.
Asad Redžepefendić je nestao u sredu 4. maja. Poslednji put viđen je u blizini porodične kuće.
U potragu za njim uključila se i žandarmerija.
Osim tela Asada Redžepefendića, policiji je danas prijavljen i pronalazak tela u raspadnutom stanju u selu Sebečevo, nadomak Novog Pazara.
Telo su pronašli meštani u šumi, prilikom seče drva za ogrev.
"Posmrtni ostaci te osobe su u izuzetno lošem stanju tako da će za identifikaciju biti neophodno da se uradi DNK analiza", rekao je Duštinac.
Policija pretpostavlja da je to telo Džeka Numanovića (80), poslednji put viđenog u oktobru prošle godine na Pazarištu, nekoliko kilometara od mesta na kojem su pronađeni posmrtni ostaci.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U reci Raški nađeno telo nestalog mladića

Izvor: Mondo, 29.Maj.2016

Telo nestalog Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara pronađeno je danas u reci Raški u naselju Pilareta, desetak kilometara od centra grada, potvrđeno je radiju Sto plus u novopazarskoj policiji...Foto: screenshot, youtube..Vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave tog grada Jasmin Duštinac...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.