Policija zaplenila 4.000 paklica cigareta

Izvor: Blic, 28.Nov.2014, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaplenila 4.000 paklica cigareta

Pripadnici Policijske uprave u Kraljevu iz Policijske stanice Raška zaplenili su 4.000 paklica cigareta i presekli još jedan lanac trgovine akciznom robom, saopšteno je danas iz policije.

Policajci su u naselju Supnje kod Raške prilikom kontrole putničkog motornog vozila raščanske registracije kojim je upravljala jedna Raščanka (41), dok se na mestu suvozača nalazio njen suprug (47), u prtljažnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << delu pronašli 4.000 paklica cigareta marke "merilin", bez akciznih markica i prateće dokumentacije.

Sumnja se da su cigarete nabavljene na području Novog Pazara radi dalje prodaje.

Cigarete i vozilo su uz potvrdu privremeno oduzeli pripadnici filijale Poreske uprave u Novom Pazaru i Kraljevu, dodaje se u saopštenju.

Osumnjičeni supružnici su po nalogu osnovnog javnog tužioca saslušani, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljen promet akciznim proizvodima i nedozvoljena trgovina, a krivična prijava biće podneta u redovnom postupku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.