NOVI PAZAR: Vozač poginuo u sletanju vozila sa puta!

Izvor: Kurir, 31.Okt.2014, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PAZAR: Vozač poginuo u sletanju vozila sa puta!

Do udesa je došlo najverovatnije zbog prevelike brzine, kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i udario u objekat pored puta, rečeno je u novopazarskoj policiji

NOVI PAZAR - Jedna osoba je poginula a druga je teško povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na magistralnom putu Novi Pazar-Raška, rečeno je u novopazarskoj policiji.

"Do udesa je došlo najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zbog prevelike brzine, kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i udario u objekat pored", rečeno je radiju Sto plus u novopazarskoj policiji.

Kako se nezvanično saznaje, preminuo je B.A. (25) iz Novog Pazara, a devojka, koja je bila na mestu suvozača, sa povredama glave prebačena je u novopazarsku bolnicu i nakon intervencije lekara nije životno ugrožena.

U prethodna 24 sata na teritoriji koju pokriva novopazarska policija desile su se još četiri saobraćajne nesreće u kojima su dve osobe teško povređene, a dve su zadobile lake telesne povrede.

( Beta/ Radio Sto plus)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Jedna osoba poginula u udesu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2014

Jedna osoba je poginula a druga je teško povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na magistralnom putu Novi Pazar-Raška, rečeno je u novopazarskoj policiji..."Do udesa je došlo najverovatnije zbog prevelike brzine, kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i udario...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.