Vaskršnja i Prvomajska čestitka Blagoja Spaskovskog

Izvor: Bor030.net, 30.Apr.2016, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaskršnja i Prvomajska čestitka Blagoja Spaskovskog

Generalni direktor Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor Blagoje Spaskovski uputio je basenskim radnicima i svim građanima Bora i Majdanpeka čestitku povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa i Međunarodnog praznika rada.

U čestitki se navodi:

Sa željom da najveći hiršćanski praznik, Vaskrsenje Hristovo, provedu u duhovnom i sveopštem miru i radosti, u krugu svojih porodica, prijatelja i >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << komšija, svim radnicima Basena i građanima Bora i Majdanpeka čestitam nastupajuće praznike i pozdravljam ih tradicionalnim pozdravom – Hristos vaskrse!

Neka Vaskrs, kao praznik nade i vere u bolju budućnost, pravičnost, razumevanje i ljubav prema bližnjima, donese u sve domove radost i svako dobro.

Svim basenskim radnicima, njihovim porodicama i građanima opština Bor i Majdanpek, u svoje i u ime RTB-a, čestitam ujedno i Međunarodni praznik rada, Prvi maj.

Praznik koji afirmiše rad, solidarnost i razvoj neka nas podstakne da istrajemo u namerama da, uprkos nepovoljnim ekonomskim uslovima, zajedno gradimo prosperitetnije društvo, ono koje će omogućiti svima da ostvare jedno od osnovnih ljudskih prava – pravo na rad i život od svog rada.

Verujući da će se Prvi maj ubuduće obeležavati sa više radosti i zadovoljstva, želim svima da praznik i ove godine proslave u tom duhu.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Dodik čestitao najveći hrišćanski praznik

Izvor: Cafe.ba, 01.Maj.2016, 10:40

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku povodom najvećeg hrišćanskog praznika - Vaskrsa NJegovoj svetosti patrijarhu srpskom Irineju, arhijerejima i sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim pravoslavnim vjernicima.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.