Studentu u Nišu dvojica slomila vilicu i zube

Izvor: Blic, 17.Sep.2014, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studentu u Nišu dvojica slomila vilicu i zube

Student P.K. teško je povređen kada su ga pretukla dvojica nepoznatih napadača 15. septembra oko 23.30 časova na raskrsnici Prvomajske i Ulice Todora Milovanovića u Nišu, saznaje “Blic”.

Povređeni mladić zbrinut je zbog preloma vilice u Kliničkom centru u Nišu na Klinici za Maksilofacijalnu hirurgiju i prema prvim informacijama nije životno ugrožen.

- Dolazila je majka mladića u prepodnevnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << časovima na mesto napada., ispred Voždove škole. Plakala je i bila je vidno uznemirena. Kaže da su mu polomljeni i zubi. Policija je popodne izvršila uviđaj - kaže jedan od stanara Ulice Todora Milovanovića.

U policiji je zvanično samo potvrđeno da je bilo tuče I da je izvršen uviđaj a da će se više detalja znati tek 17. septembra. Na mestu napada još su vidljive velike krvave mrlje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Niš: Studentu polomili vilicu

Izvor: B92, 17.Sep.2014

Studentu iz Niša dvojica nepoznatih napadača nanela su teške telesne povrede u ponedeljak uveče, prenosi “Blic”...P.K. je primljen u niški Klinički centar sa prelomom vilice, ali po prijemu je konstatovano da nije životno ugrožen...U policiji je potvrđeno da je došlo do tuče na raskrsnici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.