Izvor: Bor030.net, 01.Maj.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvomajski uranak na Borskom jezeru [FOTO]

Borsko jezero je, uprkos tmurnom vremenu, još jednom pokazao da je omiljeno mesto Borana za Prvomajski uranak.

Na šetalištima duž obala jezera danas se okupio veliki broj građana koji su uživali u prirodi, roštiljanju sa rodbinom i prijateljima, luna parku i vašaru starih zanata.

Borsko tradicionalno izletište, čak i u prohladnom prvomajskom danu, ugostilo je mnoge sugrađane ali i turiste >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << koji su uživali u čarima jezera, sportskim i rekreativnim terenima, kao i trim-stazi.

Hotel “Jezero” i restoran “Jezerce” ugostili su posetioce koji su malo odmorili i uživali u blagodetima prirode. Prema rečima upravnice hotela “Jezero” Milice Milovanović, svi smeštajni kapaciteti hotela su ispunjeni uglavnom gostima iz inostranstva.

Policijska uprava u Boru vršila je pojačanu kontrolu saobraćaja i javnog reda tokom prvomajskog praznika, a dežurale su i vatrogasna jedinica i služba hitne pomoći.

Kulturno-umetnički program, zbog problema sa strujom, nije sproveden do kraja. Još jedan nedostatak za razliku od prethodnih godina je izostanak besplatnog autobuskog prevoza.

Ekipa Web tima “Bor 030” je posetila i izložbu skulptura Milorada Antića Pirketa u “Dolini mira” na Borskom jezeru.

Skulpture, rađene u drvetu i metalu, Pirke tokom cele letnje sezone čuva na otvorenom i rado prima svakog gosta u svom dvorištu u “Dolini mira”.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.