Produžen konkurs za zapošljavanje lekara u Beogradu

Izvor: Glas javnosti, 04.Maj.2012, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen konkurs za zapošljavanje lekara u Beogradu

BEOGRAD - Konkurs za zaposlenje 60 lekara i 100 medicinskih sestara, koji će biti raspoređeni po zdravstvenim ustanovama čiji je osnivač grad Beograd, produžen je do 11. maja, najavio je zamenik gradskog sekretara za zdravstvo Aleksandar Stefoski.

"S obzirom na prvomajske praznike, konkurs koji je trebalo da traje do danas produžen je do sledećeg petka, 11. maja, kako bi svi zainteresovani kandidati mogli da pripreme svu dokumentaciju koja je potrebna za konkurs", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Stefoski.

On je naveo da je interesovanje za konkurs očekivano, budući da veliki broj lekara i medicinskih sestara nema posao, a da će se tačan broj prijavljenih znati sledeće nedelje, kada se konkurs završi i počne sa obradom dokumentacije.

Po završetku konkursa biće pregledana dokumentacija, posle čega kandidati polažu eliminacioni test, a nakon toga, prema ostalim kriterijumima kao što su pregled prosečnih ocena i dužine studiranja, biće obavljeno rangiranje kandidata.

Radi se, uglavnom, o lekarima i medicinskim radnicima starim između 25 i 30 godina, koji će na taj način steći uslove za specijalizaciju ili drugu vrstu usavršavanja, saopštila je ranije Gradska uprava.

Konkurs za posao za 60 lekara i 100 medicinskih sestara u gradskim zdravstvenim ustanovama objavljen je 19. aprila.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.